DESPRE NOI

Suntem una dintre cele mai vechi societăți de avocați din România de după 1989, cu un important palmares de succese în arii extrem de diverse ale juridicului penal. Tratăm cu egal interes atât cazuistica companiilor mari cât și micii intreprinzători, precum și persoanele private, oferindu-le nu numai servicii, ci și prietenie și parteneriat.

Înaltul nostru nivel de expertiză, precizia soluțiilor și profesionalismul cu care ne reprezentăm fiecare client, sunt doar câteva dintre atuurile pentru care clienții și partenerii nostri decid să ne investeasca cu cea mai mare incredere.

Avem de partea noastra atuurile unei vaste experiențe, dar si ale unei echipe tinere, dinamice, consecvente. Știm ce facem, cum facem si pentru cine facem. Suntem determinati sa luptăm pentru succes.

Prin noi, clienții noștri se conectează la o nouă dimensiune a expertizei și profesionalismului, în domeniul penal-comercial. Suntem astfel mai mult decat o soluție, suntem o nouă perspectivă asupra prezentului și viitorului lor.

„Motivați de nevoile clienților noștri. Atenți la detalii și precisi în abordare. Încercăm să identificăm cele mai bune soluții de apărare. Aceștia suntem noi, Bogasiu & Enache.”
Angelica Enache, Manager Partener

Pentru atingerea obiectivelor sale, Bogasiu & Enache colaborează cu 5 avocați definitivi, cu experiență de peste 20 ani în domeniul juridic și a căror specializare acoperă principalele ramuri de drept penal, comercial, concurențial, proprietate intelectuală, precum și cu experți evaluatori, experți tehnici și contabili, mediatori, notari și executori judecătorești.